Grillet ostesmørbrød m/ skinkestek og surkål
ca. 10 minutterDette ostesmørbrødet passer perfekt til travle hverdager. Det er enkelt å lage, smaker skikkelig godt og egner seg like godt til middag som i matboksen. Den lune kombinasjonen av smeltet ost, saftig skinkestek og syrlig surkål gir en nydelig balanse mellom fylde og friskhet. Dijon-sennepen tilfører et lite løft, men kan fint sløyfes hvis du ønsker en mildere variant.
Surkålen tilfører både tekstur og karakter, og gir smørbrødet det lille ekstra.
Husk at du enkelt kan variere oppskriften etter hva du har i kjøleskapet. Prøv ulike oster, bytt ut skinkestek med annet kjøttpålegg, eller bruk en annen type brød for en ny vri.
Ingredienser
Grillet ostesmørbrød m/ skinkestek og surkål
- 1 stk God Gammeldags Surkål
- 4 skiver Toastbrød
- 4-8 skiver Ost (f.eks Jarlsberg, Vellagred Norvegia eller Cheddar)
- 4-8 skiver Skinkestek i skiver
- 2 ts Dijon sennep (kan sløyfes)
- 1-2 ss Smør til steking