Wrap med Surkålslå
15 minutterDenne wrapen er enkel å lage, lett å ta med seg og full av gode smaker. Den kremete surkålslåen gir både friskhet, sødme og en mild syrlighet som spiller perfekt sammen med den saftige skinkesteken.
Surkålslåen gjør wrapen ekstra saftig og smakfull, og har en knasende og god konsistens inni den myke lefsen. Resultatet er en wrap som metter godt og passer like fint til lunsj som til en rask middag.
Prøv den som den er, eller bytt ut kjøttet med det du har i kjøleskapet. Så lenge surkålslåen er med, har du et skikkelig godt utgangspunkt for et helt nydelig måltid.
Ingredienser
Wrap
- 6 stk Tortillalefser
- 16 skiver Skinketek
- 600 g Surkålslå
Surkålslå
- 1 stk God Gammeldags Surkål
- 1 stk Gulrot, revet
- 1 stk Eple, revet
- 1 dl Crème fraîche