Til hovedinnhold

Wrap med Surkålslå

15 minutter

Denne wrapen er enkel å lage, lett å ta med seg og full av gode smaker. Den kremete surkålslåen gir både friskhet, sødme og en mild syrlighet som spiller perfekt sammen med den saftige skinkesteken.

Surkålslåen gjør wrapen ekstra saftig og smakfull, og har en knasende og god konsistens inni den myke lefsen. Resultatet er en wrap som metter godt og passer like fint til lunsj som til en rask middag.

Prøv den som den er, eller bytt ut kjøttet med det du har i kjøleskapet. Så lenge surkålslåen er med, har du et skikkelig godt utgangspunkt for et helt nydelig måltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

Wrap

  • 6 stk Tortillalefser
  • 16 skiver Skinketek
  • 600 g Surkålslå

Surkålslå

  • 1 stk God Gammeldags Surkål
  • 1 stk Gulrot, revet
  • 1 stk Eple, revet
  • 1 dl Crème fraîche

Slik gjør du det